fbpx

Termeni si conditii

Rezervare Rezervarea apartamentului (sau apartamentelor) este ferma, din partea ambelor parti. Resita Cazare se angajeaza ca va pastra apartamentul disponibil si complet pregatit pentru cazarea dvs. Avem rugamintea ca, in cazul in care doriti sa anulati rezervarea sau sa o modificati, sa ne anuntati din timp – telefonic sau prin email. Tarife Tarifele afisate pe...

Rezervare

Rezervarea apartamentului (sau apartamentelor) este ferma, din partea ambelor parti. Resita Cazare se angajeaza ca va pastra apartamentul disponibil si complet pregatit pentru cazarea dvs. Avem rugamintea ca, in cazul in care doriti sa anulati rezervarea sau sa o modificati, sa ne anuntati din timp – telefonic sau prin email.

Tarife

Tarifele afisate pe website se vor achita la check-in sau in avans in contul societatii pe baza facturii emise.

Garantii

Marcos Apartments nu percepe nicio garantie oaspetilor sai pentru cazari de scurta durata, dar acestia vor fi pe deplin responsabili pentru toate daunele aduse proprietatii, conform legii in vigoare din Romania.

Avans

Pentru perioadele de cazare mai mari de 7 zile se va percepe in avans 50% din suma totala de plata.

Check-in & Check-out

Check-in se face intre orele 14 – 24; check-out se face intre orele 8-11; La cerere se ofera early check-in sau late check-out.

Fumat

Fumatul nu este permis in apartamente, ci doar doar in spatiile amenajate din exteriorul apartamentului.

Animale de companie

Animalele de companie nu sunt in general acceptate, exceptie fac animalele de companie de mici dimensiuni – acestea sunt acceptate la cerere.

Predarea cheii

Deoarece nu avem o receptie propriu-zisa, sunteti rugati sa ne anuntati ora estimativa a sosirii dvs. la Resita. Predarea cheii se va face la adresa apartamentului rezervat la o ora indicata de Dvs in prealabil.

Parcare

Parcarea este posibila in imprejurimea imobilelor noastre (gratuit) sau in parcarile publice din zona (cu si fara plata).

Facilitati

Va oferim urmatoarele facilitati: curatenie bi-saptamanala; lenjerie si prosoape de cea mai buna calitate; uscator de par; fier si masa de calcat; televizor LCD de dimensiune mare, unele cu functia SMART; Internet wireless gratuit; aer conditionat, cafea si ceai.

WeCreativez WhatsApp Support
Buna, pentru ce perioada ai nevoie de rezervare?