fbpx

Event

Lorem Ipsum is simply dummy text

Garana Jazz Festival - Marcos Apartments
07IUL.

Garana Jazz Festival 2022 – editia 26

Marcos Apartments se bucura în fiecare an de edițiile de calitate de la Garana Jazz Festival.

Partea mișto este ca platoul de la Garana unde se tine festivalul este la 35 minute de Reșița și asta e destul de facil dacă vrei totuși sa guști atmosfera de munte și sa fi cazat în oraș. Pentru oaspeții noștri putem organiza și transferul către Garana și retur contra cost, prin intermediul taximetriștilor parteneri.

Organizatorii au comunicat oficial pana la aceasta data următoarele:

” Primii artiști care au confirmat participarea și abonamente “early bird” pentru Ediția a XXVI-a!

Gărâna Jazz Festival se va desfășura anul acesta între 7-10 iulie 2022. Sperăm să vă setați reperele vacanței de vară după cele ale Ediției a XXVI-a care se va desfășura timp de 4 zile în Poiana Lupului, la poalele Semenicului.

Acum 25 de ani, în 1997, a avut loc prima ediție Gărâna Jazz Festival. De la an la an line-up-ul s-a îmbogățit constant, legende ale jazzului mondial onorându-ne cu prezența și muzica lor. Gărâna Jazz Festival a devenit atât locul în care poți lua pulsul scenei mondiale de jazz, cât și destinația anuală preferată a multor iubitori de muzică.

Pentru Ediția a XXVI-a vom pregăti trei scene: scena din Poiana Lupului, scena de la Hanul “La Răscruce”, unde va avea loc Romanian Jazz Meeting, și cea din Biserica Catolică din Văliug, gazda proiectelor experimentale. În premieră, vom avea seri dedicate jazzului din Norvegia, Finlanda și Franța.
Cu intenția de a reflecta contribuția majoră a jazzului scandinav și francez la evoluția jazzului contemporan european, am invitat muzicieni reprezentativi ai scenelor de jazz din aceste țări.

Și tot în premieră, aveți posibilitatea de a achiziționa abonamente Early Bird pentru Gărâna Jazz Festival 2022!

Biletele vor fi puse în vânzare, într-un număr limitat, doar sub forma abonamentelor pentru toată durata festivalului. Abonamentele Early Bird sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în perioada 1 februarie – 28 februarie 2022. Prețul unui abonament Early Bird este de 400 RON. De la 1 martie 2022, prețul unui abonament va fi de 520 RON.
(Vă recomandăm ca înainte de achiziționarea biletelor să consultați condițiile de participare la evenimentele culturale).

În funcție de modificările aduse de autorități restricțiilor în desfășurarea evenimentelor culturale, vom anunța în lunile următoare dacă vom suplimenta numărul biletelor pentru festival.

Iată primii artiști care au confirmat prezența la Gărâna Jazz Festival 2022:

LIV WARFIELD BAND (S.U.A.)
ARNE JANSEN TRIO (Germania)
Svante Henryson’s Back to Base (Suedia)

din Finlanda:
VERNERI POHJOLA QUARTET
KARI IKONEN TRIO
ALEXI TUOMARILA TRIO

din Norvegia:
MATHIAS EICK QUARTET
MATHISEN GROUP – TRIBUTE TO JOE ZAWINUL
EIVIND AARSET QUARTET

Alți muzicieni de renume vor fi anunțați în perioada următoare. Ne propunem ca reflectoarele festivalului să poposească asupra muzicienilor jazz din Germania și Polonia, în serii de concerte dedicate acestor țări cu tradiții în jazz și creații remarcabile.

Urmăriți-ne anunțurile în continuare pe paginile noastre de Facebook și Instagram pentru a descoperi ce am pregătit pentru Ediția a XXVI-a Gărâna Jazz Festival!

 

Festivalul Internațional de Jazz Gărâna este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, membră a European Jazz Network. În ultimii 25 de ani, peste 100.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtășit experiența muzicii jazz de avangardă ascultată sub cerul liber în micul sat din inima Banatului. Au cântat la Gărâna: Eberhard Weber, Jan Garbarek, Stanley Clarke, Mike Stern, Tomasz Stańko, Enrico Rava, Jean-Luc Ponty, Stanley Jordan, John Abercrombie, Miroslav Vitouš, Zakir Hussain, Youn Sun Nah, Charles Lloyd, John Scofield, Jack DeJohnette, Hiromi, Terje Rypdal, Dhafer Youssef și mulți alții. Detalii pe www.garana-jazz.ro. ”

Speram sa fie vreme mișto, calda și atmosfera ca de obicei, magica!

Photocredit: tion.ro

 

WeCreativez WhatsApp Support
Buna, pentru ce perioada ai nevoie de rezervare?