fbpx

De multe ori ne intrebam de ce am considerat in anul 2014 oportuna aparitia sistemului de inchiriere in regim hotelier in Resita, care sa rivalizeze ca si conditii cu orice hotel sau pensiuni din Resita?! Principalul motiv este ca ne dorim sa oferim cea mai buna solutie de cazare in Resita, raportandu-ne la un pret mai ieftin decat la orice hotel sau pensiune care ofera servicii similare calitativ.

Noi am considerat ca putem oferi un camin departe de casa, ca in drumul tau la Resita sa iti gasesti confortul si atmosfera care sa te faca sa te simti acasa, ceea ce nu poate face niciun hotel cu toate rigorile lui, nicio pensiune din Resita, indiferent cat de primitoare este gazda ! Un alt motiv pentru care noi suntem alegerea potrivita pentru cei ce vor sa zaboveasca cateva zile prin imprejurimile Resitei, este si faptul ca suntem foarte flexibili cand vine vorba de ora de primire si predare al apartamentelor.

Nu putem decat sa ne mandrim cu faptul ca am gazduit persoane din toate colturile lumii, incepand cu Romania, Australia, Coreea de Sud, Chile, Olanda, Israel, Germania, Austria, Spania, Italia, Norvegia, Franta, Statele Unite ale Americii, Polonia, Anglia, Cehia, Ungaria, Serbia, si alte tari la fel de interesante. Faptul ca ei s-au simtit ca acasa, si ne-au multumit pentru sejurul din Resita, nu poate decat sa ne bucure, sa ne onoreze si sa ne oblige sa tinem serviciile noastre la cel mai inalt nivel.

Nu conteaza ca drumul dvs in Resita este ca urmare a unei situatii de afaceri, de relaxare sau pur si simplu prin trecere ca punct de odihna, noi va promitem ca ne straduim sa fim o gazda cat mai apropiata de nevoile dvs.

Articole

WeCreativez WhatsApp Support
Buna, pentru ce perioada ai nevoie de rezervare?